Recept 05 (0 stemmen)

Krans van cocktailworstjes in bladerdeeg

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Op internet kom je dit recept in allerlei vormen en samenstellingen tegen. Dit is mijn versie.
  2. Dep de uitgelekte cocktailworstjes nog even droog met keukenpapier.
  3. Leg een vel bakpapier in een quicheschaal.
  4. Snij de plakjes bladerdeeg in reepjes van 1 cm en vouw steeds een reepje om een worstje.
  5. Leg de worstjes in de quicheschaal. Puzzel een beetje om een mooie cirkel te creëren. Ik maakte de schaal helemaal dicht, i.v.m 10 personen, maar je kunt natuurlijk ook een enkele of dubbele cirkel maken en later een dipsausje naar smaak in het midden zetten. Hou dan wel rekening met minder worstjes en bladerdeeg. Of neem een kleinere vorm. Of leg ze in een vorm van een kerstboom.
  6. Bestrijk alle worstjes met ei, bestrooi licht met dille ,peper en zout en bak de krans 25 tot 30 minuten ineen voorverwarmde oven van 200 graden.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie