Koude vruchtencompote met ijs

De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij. Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan als een luxe-lekkernij. Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.

0 (0)
0 min

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Zet de gespoelde vruchten een nachtje te week in water.
  2. Laat de vruchten uitlekken en warm ze zachtjes op in een kookpan.
  3. Laat zachtjes koken tot de vruchten gaar zijn en laat dan alles afkoelen.
  4. Serveer deze rijke compote met een bolletje Carte d'or Kokosnoot zodat dit gezond en vitaminerijk dessert een verrassend exotisch tintje krijgt.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?