Altijd weten wat je gaat eten?
Koude tomatensoep
Bereidingswijze
- Pel en snipper de look en de uien fijn en stoof ze in de Solo aan.
- Pel de tomaten en doe ze erbij .
- Giet er de bouillon bij en laat gaarkoken op een matig heet vuur.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Haal van het vuur, mix glad en laat afkoelen. Roer er de yoghurt door.
- de komkommer en snij deze in kleine blokjes.
- Verdeel het kaasje in even grote blokjes en meng beide.
- Schep de soep in kommetjes of borden en werk af met de komkommer en kaasblokjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Solo op 15 juli 2011 om 20u59
Je hebt inderdaad 1 kg tomaten nodig. Succes ermee, Rontje1953!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?