Koude groentensoep met basilicum

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de uien fijn en laat in de Solo stoven gedurende 3 minuten.
  2. Snipper de prei en de selder fijn en voeg de bouillon en de basilicum toe.
  3. Laat garen op een matig heet vuur en mix glad.
  4. Duw eventueel door een zeef en laat afkoelen.
  5. Roer er de yoghurt door en breng verder op smaak met peper en zout.
  6. Versier met de in 2 gesneden tomaatjes en dien op.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 juli 2012 om 16u10

Dank je wel voor de reactie, Lotte. De bereidingstijd is inclusief de afkoelingstijd, vandaar!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?