Recept 55***** (1 stem)

koude bananentaart

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - leg het baderdeeg in de taartvorm en doorprik
  2. - bak in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180°
  3. - laat de taart afkoelen
  4. - week de gelatine in koud water
  5. - snij de bananen in schijfjes en besprenkel met citroen
  6. - leg ze mooi tegen elkaar in de afgekoelde bladerdeeg
  7. - smelt de chocolade in 1 dl room
  8. - los hierin de geweekte gelatine en voeg bij de losgeroerde mascarpone
  9. - klop de overige 2 dl room stijf en voeg mij het mascarponemengsel
  10. - schep de mousse over de bananen en laat opstijven in de frigo
  11. - bestrooi voor het opdienen met chocoladeschilfers
  12. koud serveren
  13. (je kan de mousse ook serveren in glaasjes als witte chocomousse)

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door stefanieleers op 02 november 2010 om 23u09

Gisteren eens uitgeprobeerd en het was zeer lekker!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?