Recept 45**** (2 stemmen)

Kotelet in kruidig jasje

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Strijk de koteletten aan beide zijden in met mosterd
  3. Kruid ze met wat tijm en omwikkel ze volledig met de sneetjes gerookt spek
  4. Snij de champignons in vier
  5. Bereiding
  6. Verhit de kruidenboter in een zeer ruime pan. Leg de koteletten in de pan en strooi er de chamignons rond. Laat 3 à 5 min bakken, keer het vlees om en laat nog 3 à 5 min bakken. Leg er de laatste 2 min een aluminiumfolie losjes over zodat het vlees goed gaar wordt zonder uit te drogen.
  7. Dien op met aardappelpuree en witloof

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie