Recept 55***** (1 stem)

Korte pasta met tonijn & bleekselderij

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. .Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in een bouillonblokje naar keuze.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook zachtjes glazig. Bak de bleekselderij ca 6 min. mee. Voeg de tomaat toe en verwarm de saus 8-10 min. zachtjes. Schep er de tonijn door en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de pasta met de tonijnsaus over 4 diepe borden en bestrooi naar wens met malse bleekselderijblaadjes uit het hart van de struik.
  4. Bron Vrouw online/ weekmenu
  5. Recept iets aangepast

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?