Recept 55***** (1 stem)

Koreaanse pikante kabeljauw gestoofd met rettich en soja

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng alle saus-ingrediënten en breng in een hapjespan met de schijven rettich aan de kook. Ongeveer 10 minuten koken op halfhoog vuur tot de saus wat indikt en de rettich een beetje zacht wordt, af en toe keren.
  2. Voeg de ui en chilipepers toe en kook nog voor 3-4 minuten.
  3. Voeg de moten vis toe en kook 4-5 minuten ,al naar gelang de dikte van de vis. Omkeren en de andere kant idem. Schep voortdurend de ingedikte saus over de vis.
  4. Serveren met witte rijst en een lekkere salade.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 28 april 2014 om 12u52

Hai Loetje123, Is 750 gram kabeljauw niet wat veel voor slechts 2 personen? Groetjes Love to Cook

Gepost door Loetje123 op 28 april 2014 om 14u44

Waarschijnlijk wel :-) Ik had een kleine kabeljauw gekocht omdat er geen grote moten waren. Anders 1 mooie grote moot p.p. Ik zal het recept aanpassen. Dankjewel voor de opmerkzaamheid, ik twijfelde zelf ook al bij het posten . Groeten van Loetje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie