Recept 55***** (2 stemmen)

Koreaans zoetzuur van rettich ( Danmuji)

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten behalve rettich en rode verse peper in een pan en breng aan de kook.
  2. Draai het vuur uit en voeg rettich en peper toe.Even goed roeren.
  3. Terugkoelen tot kamertemperatuur.
  4. Rettich overdoen in goed afsluitbare gesteriliseerde glazen potten en bewaren in de koelkast. Of wecken.
  5. Het zuur kan de volgende dag worden gegeten, maar wordt door het staan steeds lekkerder . De kleur wordt steeds iets donkerder geel.
  6. Lekker bij Oosterse gerechten,maar ook op een broodje kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Loetje123 op 12 mei 2014 om 23u44

Ik vind het zo leuk om te lezen dat het goed in de smaak is gevallen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?