Koreaans zoetzuur van rettich ( Danmuji)

Ingrediënten voor 20 personen

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten behalve rettich en rode verse peper in een pan en breng aan de kook.
  2. Draai het vuur uit en voeg rettich en peper toe.Even goed roeren.
  3. Terugkoelen tot kamertemperatuur.
  4. Rettich overdoen in goed afsluitbare gesteriliseerde glazen potten en bewaren in de koelkast. Of wecken.
  5. Het zuur kan de volgende dag worden gegeten, maar wordt door het staan steeds lekkerder . De kleur wordt steeds iets donkerder geel.
  6. Lekker bij Oosterse gerechten,maar ook op een broodje kaas.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Loetje123 op 12 mei 2014 om 23u44

Ik vind het zo leuk om te lezen dat het goed in de smaak is gevallen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?