Koolvisfilet met tomaat

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200┬░.
  2. Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar.
  3. Spoel de tomaten, snij in plakken en leg ze in de beboterde ovenschaal, kruid met pezo.
  4. Roer de peterselie en de basilicum door de olijfolie en kruid met pezo.
  5. Pel de knoflook en hak fijn.
  6. Verdeel de kruidenolie en de knoflook over de tomaten en zet 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  7. Spoel de visfilets, dep droog en verdeel in stukken, kruid met pezo.
  8. Leg na 5 minuten de de vis op de tomaten, bestrijk de vis met het kookvocht van de tomaten en zet nog 15 minuten in de oven.
  9. Dien op met aardappelpuree en versier met enkele blaadjes basilicum.
  10. De koolvisfilet kan je vervangen door roodbaarsfilet, is wel iets duurder.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?