Ingrediënten voor 4 personen
- 700 gr koolvisfilet (vers of diepvries)
- 800 gr Romatomaten
-
- 2 el gehakte peterselie
- 2 el gehakte basilicum
- 4 el olijfolie
- 4 grote teentjes knoflook
- peper&zout uit de molen (pezo)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar.
- Spoel de tomaten, snij in plakken en leg ze in de beboterde ovenschaal, kruid met pezo.
- Roer de peterselie en de basilicum door de olijfolie en kruid met pezo.
- Pel de knoflook en hak fijn.
- Verdeel de kruidenolie en de knoflook over de tomaten en zet 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Spoel de visfilets, dep droog en verdeel in stukken, kruid met pezo.
- Leg na 5 minuten de de vis op de tomaten, bestrijk de vis met het kookvocht van de tomaten en zet nog 15 minuten in de oven.
- Dien op met aardappelpuree en versier met enkele blaadjes basilicum.
- De koolvisfilet kan je vervangen door roodbaarsfilet, is wel iets duurder.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?