Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gr Roma-tomaten
- solo vloeibaar
- 700 gr koolvisfilet
- 2 el versgehakte peterselie
- 2 el versgehakte basilicum
- 4 teentjes knoflook
- 4 el olijfolie
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar.
- Spoel de tomaten en snij ze in plakken.
- Leg de plakjes tomaat in de ovenschaal en kruid met pezo.
- Roer de peterselie en de basilicum door de olijfolie en kruid met pezo.
- Pel de knoflook en hak heel fijn.
- Verdeel de kruidenolie en de knoflook over de tomaten en zet de schaal in de warme oven gedurende 5 minuten.
- Spoel de visfilets, dep droog en verdeel in stukken, kruiden met pezo.
- Leg dus na 5 minuten de stukken vis op de tomaten, bestrijk de vis met het kookvocht van de tomaten en zet nog 15 minuten in de oven.
- Leg voorzichtig de tomaten op warme borden, leg daar bovenop de vis, nappeer met wat kookvocht en dien op met aardappelpuree.
- Versier met een takje basilicum.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?