Recept 35*** (2 stemmen)

Koolvisfilet met panade

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten onder mekaar voor de panade.
  2. Was de koolvisfilets en dep droog, kruid met peper en weinig zout.
  3. Strijk de panade over de koolvisfilets en leg deze in een ovenschotel die u heeft ingevet met vloeibare solo. Voeg de visfumet toe en zet de schaal in een voorverwarmde oven met grill van 220° gedurende +/- 8 minuten, er moet een mooi bruin korstje van de panade zijn.
  4. Serveer met gestoofde bleekselder of gestoofd witloof en aardappelpuree.
  5. Tip: u kunt de vis ook eerst aankleuren in hete olie, als de vis bijna gaar is bestrijken met de panade en dan even onder een hete grill. Dan heeft u geen visfumet nodig.
  6. Alternatieve vis: zalm, kabeljauw, griet, heilbot, zeebaars, schelvis, pollak, tilapia, snoekbaars, stennbolk, heek, pangasius..

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie