Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze vervolgens in rondjes.
  3. Smelt wat solo in een pan en stoof de wortelen glazig, schenk er de bouillon bij en kruid af met pezo, laat onder deksel 3 à 4 minuten garen.
  4. Meng de room met de mosterd en 2 el peterselie.
  5. Spoel de visfilets onder stromend water en dep droog, kruiden met pezo.
  6. Roer de helft van het mosterdroommengsel onder de wortelen.
  7. Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar, schep er de wortelen in.
  8. Leg de visfilets op de wortelen en lepel er de rest van de mosterdroom over.
  9. Zet de schaal 20 à 25 minuten in de warme oven.
  10. Dien op met aardappelpuree en versier met de rest van de gehakte peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?