Recept 35*** (2 stemmen)

Koolsalade met koriander en pinda's

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

koude groenten/slaatjes

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schaaf de witte kool in dunne repen en rasp de wortel. Halveer het pepertje, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de lente-uien in ringetjes. Rooster de pinda's in een droge koekenpan goudgeel.
  2. Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap, de sojasaus en de sesamolie. Meng met de kool, wortelreepjes, lente-uien en peperreepjes en laat de dressing goed intrekken.
  3. Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de gehakte groene kruiden en de geroosterde pinda’s.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?