Koolrabi met witloof en tomaat

Vergeten groenten lenen zich tot tal van combinaties. Probeer eens koolrabi met witlof: een pittig, maar heerlijk fris bijgerecht.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de koolrabi's en snij ze in kleine blokjes. Laat de kokosolie smelten en bak de koolrabiblokjes tot ze gaar zijn. Snij ondertussen de witloof en de tomaat (eerst de pitjes verwijderen en eventueel de schil) in kleine blokjes. Doe er het nootje goede gezouten boter in en wat fleur de sel (eventueel samen met peper) en pureer de koolrabi. Draai de blokjes witloof en tomaat door de puree en kruid eventueel nog wat bij. Smakelijk!

Tip

Een vergeten groente als koolrabi droogt snel uit. Voor je koolrabi met witlof gebruik je dus best verse koolrabi, die je maximum enkele dagen in de koelkast hebt bewaard.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?