Altijd weten wat je gaat eten?
konijn met spekjes en wijn
Bereidingswijze
- De spekblokjes bakken in wat olie en
- Daarna de uien laten meebakken.Dan de look bijvoegen en de in stukken
- gesneden tomaten bijvoegen,daarna de tomatenblokjes en de mosterd.
- Wat later de wijn bijvoegen,peper en zout, tijm en laurier.Eventueel
- wat water bijvoegen indien nodig.3/4 uur laten sudderen , dan zeer fijn
- mixen(tijm en laurier verwijderen)
- Het konijn snijden en inwrijven met peper en zout.
- Bakken in hete boter(geen olie want dat spettert)en overgieten met de
- cognac (opgepast ,wasemkap afzetten)
- Het konijn in de saus doen en 1 uur laten sudderen.De champignons
- proper maken,in schijfjes snijden en aanbakken in wat olie tot ze hun
- vocht afgeven.De laatste 5 minuten.bij het konijn voegen(zonder het
- vocht)
- De saus binden en opdienen.
- Lekker met witte selder en vers gekookte aardappelen..
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?