Recept 45**** (1 stem)

Konijn met salie

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Vet een ovenschaal goed in met olijfolie en zet ze in de oven.
  3. Blancheer de aardappel 5 minuten in licht gezouten water, laat ze uitlekken en snij ze in gelijke stukjes.
  4. Verhit 2 el olijfolie en bak de konijnenfilets rondom bruin.
  5. Doe er de aardappelen bij en bak ook deze kort aan en overgiet met het citroensap en de rest van de olijfolie.
  6. Bestrooi het geheel met de anijszaadjes en de salieblaadjes en kruid flink met pezo.
  7. Doe alles in de geoliede ovenschaal, dek af en zet 15 minuten in de warme oven.
  8. Voeg er de tomaten aan toe en stoof nog 15 minuten.
  9. Bedruip geregeld met de braadjus.
  10. Serveer het konijn met de groenten in 4 grote diepe warme borden.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door hildeke3105 op 27 februari 2010 om 15u07

mmmmmmmmmmmmmmm..

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie