Ingrediënten voor 4 personen
-
50 g Solo
- zout
- 3 wortelen
- 1 dl witte wijn
-
3 dl Solo Crèmefine Licht
- 3 eetlepels Amora mosterd
- 3 takken selderij
- peper
- 1 konijn
- 1 ui
Bereidingswijze
- Snijd het konijn in stukken.
- Bestrijk elk stuk met mosterd.
- Doe de Solo en het konijn in een ovenschotel, kruid met peper en zet 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
- Doe intussen een beetje Solo in een steelpan en laat de ui zacht worden.
- Voeg vervolgens de in blokjes gesneden wortelen toe, evenals de fijn gesneden selderij.
- Laat 15 minuten op een zacht vuurtje stoven, kruid met peper en zout.
- Haal de schotel uit de oven en voeg de groenten aan het konijn toe.
- Laat nog gedurende 15 minuten in de oven braden.
- Hou het konijn en de groenten op het einde van de braadtijd warm in een schotel.
- Giet de witte wijn in het kookvocht en breng op een zacht vuurtje aan de kook, voeg vervolgens de room toe en laat zachtjes indikken.
- Zet het konijn en de groenten op tafel, samen met de wittewijnsaus.
Tip
Serveer met natuuraardappelen.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Solo op 19 december 2013 om 12u33
Dankjewel voor de tip Love to Cook!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?