Recept 35*** (2 stemmen)

konijn met krieken

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. maak dit recept een dag op voorhand
  2. bak het konijn in de hete boter
  3. kruid het konijn met peper en zout
  4. als het konijn bruin gebakken is kan je dit in een pot doen om te sudderen
  5. het vlees bestrooien met de bloem en de gesnipperde ajuin toevoegen
  6. giet er de wildfond, het kriekbier en het sap van de krieken bij
  7. voeg er de tijm en laurierblad en de geplette jeneverbessenook bij
  8. dek de pan af en laat ongeveer 1,5 uur sudderen
  9. op het einde de krieken bij doen
  10. indien u wenst kan u de volgende dag de saus nog binden

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 03 november 2010 om 08u11

Gratin kan perfect! Of frietjes of een beetje lekker meergranen brood. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie