Altijd weten wat je gaat eten?
konijn in 't groen
Bereidingswijze
- snij de ajuin in kleine stukjes
- snijd de selderstengels in julienne
- snijd de kervel fijn
- kuis de stukken konijn( het onodige vet verwijderen) en kruid het vlees met vleeskruiden
- doe olijfolie in een pot en bak de ajuin glazig
- blus dan met 1 glas wijn
- bak de stukken konijn in een pan met olijfolie aan
- leg de stukken konijn in de pot
- blus de pan met het tweede glas wijn en giet alles in de pot
- strooi de eetlepels droge kippeboullion en bloem over het vlees
- leng aan met water tot het konijn onder staat
- doe er een eetlepel k ippenboullion en de kruiden erbij
- doe er na een half uurtje de selder,de kervel en de spinachie (uit diepvries) bij
- laat zachtjes verder stoven
- als het konijn gaar is, leg het vlees op een schotel en dek af met zilverpapier
- werk de saus af en indien ze te lopend is ff ninden met maizena
- en giet beetje saus over het vlees
- dien warm op
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?