Altijd weten wat je gaat eten?
kommer en surimi hapje
Bereidingswijze
- De eieren 10 min koken
- onder tussen de surimi grof hakken
- de sjolotjes fijn hakken
- de eieren grof hakken
- bieslook fijn hakken nog wat over laten om te versieren
- doe nu alles in een schaal en meng de mayonais erdoor
- en wat kruiden (proeven)
- snij de kommerer en schijfjes van een 5mm
- leg er drie op een bord leg er een mooi torreke van de mengeling op
- snij de rest vann de bislook in stukjes van 3 cm leg nu overal 3 stukjes bieslook van boven op
- je kan dit ook gebruiken als aperitief hapje
- of je kan in plaats van schijfjes ook de komkommer uithollen dat je schaaltjes bekom
- de surimi kan je ook vervangen door krab
- heel fris ligt en lekker
- smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?