Komkommersla met fetakaas

7 (7)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de komkommer met een dunschiller. Snijd in de lengte in Snijd het pittige hart weg uit het midden van de komkommerstukken. De komkommer zelf snijden we in schijfjes.
  2. Leg de schijfjes in een schaal. Bestrooi ruim met zeezout en laat een halfuurtje staan.
  3. Giet het sap dat zich gevormd heeft bij de komkommer weg.
  4. Overgiet de komkommer met notenolie en azijn. Peper en meng.
  5. Snijd de fetakaas in kleine blokjes. Strooi ze uit over de komkommer.
  6. Hak de gewassen radijzen in kleine blokjes.
  7. Voeg de fijngehakte peterselie en dille toe aan de salade.
  8. Strooi de fijngehakte radijzen uit over de sla.

Tip


Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 17 januari 2013 om 11u37

Uiteraard, Nick! Maar radijsjes en komkommer zijn toch eerder lente/zomergroenten. In die seizoenen zijn ze dus op hun lekkerst...

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?