Recept 45**** (4 stemmen)

Komkommersalade uit Thailand

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

SAPPIGE SALADES

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommers in de lengte doormidden, schraap de zaadlijsten eruit, en snijd in stukjes.
  2. Meng met de rode ui, rode peper en koriander, en kruid met zout.
  3. Meng de azijn, suiker, chilisaus, 1 eetlepel olie, vissaus en limoensap, roer goed totdat de suiker is opgelost, en meng door de salade.
  4. Rooster de pinda's in een drup olie, en vermaal in de vijzel.
  5. Frituur de knoflook in een laagje olie totdat het begint te kleuren, en laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de pinda's en knoflook

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 05 augustus 2014 om 16u05

Ziet er pittig uit .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?