Komkommersalade uit Thailand

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommers in de lengte doormidden, schraap de zaadlijsten eruit, en snijd in stukjes.
  2. Meng met de rode ui, rode peper en koriander, en kruid met zout.
  3. Meng de azijn, suiker, chilisaus, 1 eetlepel olie, vissaus en limoensap, roer goed totdat de suiker is opgelost, en meng door de salade.
  4. Rooster de pinda's in een drup olie, en vermaal in de vijzel.
  5. Frituur de knoflook in een laagje olie totdat het begint te kleuren, en laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de pinda's en knoflook

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 05 augustus 2014 om 16u05

Ziet er pittig uit .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?