Komkommersalade met varkensbrochette op de barbecue en aardappelen in de schil

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de komkommers en snijd ze in blokjes van 1 cm.
  2. Meng in een slakom de yoghurt met de munt, de geperste look, het citroensap, zout en peper. Doe de stukjes komkommer bij de dressing, zet opzij.
  3. Maak de aardappelen schoon en laat ze in een bodempje water 15 min voorkoken in de microgolfoven op 600 watt.
  4. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze op het barbecuerooster.
  5. Bestrooi de varkensbrochetten met oregano, zout en peper en gril ze.
  6. Dien de brochetten op met de komkommersla en een aardappel in de schil (met een nootje boter op de aardappel).

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?