Komkommerhapje met gerookte zalm en Philadelphia

Bereidingswijze

  1. Was en droog de komkommer.
  2. Schil van de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf rondom een reepje schil weg. Zie foto.
  3. Snij de komkommer in plakken van ongeveer 1 cm.
  4. Meng de Philadelphia met de crème fraîche en de kruiden en peper en zout.
  5. Doe dit prutje eventueel in een spuitzak en spuit een rozetje op elke plak komkommer. Of als je geen spuitzak hebt smeer een laagje op elke plak komkommer.
  6. Drapeer op elk plakje komkommer wat gerookte zalmstukjes en werk af met geroosterde sesamzaadjes of enkele geroosterde pijnboompitjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?