Recept 45**** (3 stemmen)

Komkommerhapje met Boursin

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

feest

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de komkommer en snijd hem in de lengte door midden. Schaaf aan de onderkant met de kaasschaaf een randje eraf, zodat de komkommer blijft liggen. Schraap met een lepeltje de zaadjes er royaal uit, zodat je een uitholling krijgt. Dep de komkommer goed droog met keukenpapier.
  2. Vul de holte met de boursin en strijk glad met een mes. Tot zover kan je dit hapje voorbereiden. Doe er plasticfolie omheen en bewaar in de koelkast.
  3. Als je het hapje gaat serveren: snijd de komkommer in stukjes van ongeveer 1½cm en leg op elk stukje een blaadje basilicum en een stukje zongedroogde tomaat, zet vast met een cocktailprikker en maal er wat peper over.
  4. Bron Carolines blog eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Monique_14 op 22 juli 2014 om 22u34

Hallo love, kijk naar scampi's met griekse pasta in mijn schriftje, of zoek gewoon opde Solo-site, dan zie je het onmiddelijk. Groetjes!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?