Meng het kerriepoeder door de Boursin en verdeel het mengsel over de komkommerplakje (bijvoorbeeld met een spuitzak).
Leg een garnaal op elk plakje, beetje peper erover en garneren met toefje peterselie.
Serveertips
Een goede cider zou zo maar eens kunnen smaken! Onalledaags, spannend en laag-alcoholisch. Denk ook aan eens aan Vinho Verde, de licht-tintelende wijn uit het noorden van Portugal. Italiaanse Soave past ook prima. Evenals Sauvignon Blanc.
Gepost door Kalashnikov op 18 februari 2013 om 19u50
Zeer eenvoudig, snel klaar en... uiterst populair gebleken onder de gasten! De curry geeft die extra toets die je zoekt om een simpel aperitiefhapje net dat ietsje meer te geven.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Kalashnikov op 18 februari 2013 om 19u50
Zeer eenvoudig, snel klaar en... uiterst populair gebleken onder de gasten! De curry geeft die extra toets die je zoekt om een simpel aperitiefhapje net dat ietsje meer te geven.
Gepost door Love to Cook op 18 februari 2013 om 22u02
Wat een leuke reactie. Ik ben het met je eens, dat het een eenvoudig heerlijk hapje is, dat qua smaak heel goed samen gaat. Groetjes
Hoeveel sterren geef jij dit recept?