Komkommer met kerrie-boursinspread en garnaal

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het kerriepoeder door de Boursin en verdeel het mengsel over de komkommerplakje (bijvoorbeeld met een spuitzak).
  2. Leg een garnaal op elk plakje, beetje peper erover en garneren met toefje peterselie.
  3. Serveertips
  4. Een goede cider zou zo maar eens kunnen smaken! Onalledaags, spannend en laag-alcoholisch. Denk ook aan eens aan Vinho Verde, de licht-tintelende wijn uit het noorden van Portugal. Italiaanse Soave past ook prima. Evenals Sauvignon Blanc.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Kalashnikov op 18 februari 2013 om 19u50

Zeer eenvoudig, snel klaar en... uiterst populair gebleken onder de gasten! De curry geeft die extra toets die je zoekt om een simpel aperitiefhapje net dat ietsje meer te geven.

Gepost door Love to Cook op 18 februari 2013 om 22u02

Wat een leuke reactie. Ik ben het met je eens, dat het een eenvoudig heerlijk hapje is, dat qua smaak heel goed samen gaat. Groetjes

Hoeveel sterren geef jij dit recept?