Recept 05 (0 stemmen)

Komkommer-geitenkaas hapje

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dit aperitiefhapje lijkt op : "Komkommerhapje met Boursin",
  2. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en haal met een lepel de zaadjes eruit. Dep de komkommer droog met wat keukenrolpapier. Snijd vervolgens de komkommer in klein stukken. Doe de Bettine geitenkaasspread naturel in de spuitzak en vul de komkommer stukjes met de geitenkaas spread. Garneer de komkommer met een stukje tomaat en een klein takje tijm.
  3. Note, Als ik deze maak, dan zal ik de boogjes smaller maken dan op de foto.
  4. Een reepje zongedroogde tomaat lijkt me er ook lekker op.
  5. Of eventueel een flintertje gerookte zalm.
  6. Bron Bettina Blanc

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?