Kokosrotsjes

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
  3. Meng de aardappelbloem, bloemsuiker en de gemalen kokos in een kom. Spatel het opgeklopte eiwit voorzichtig onder het bloemmengsel.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje en maak er kleine pyramidevormige hoopjes van het kokosdeeg op.
  5. Bak de kokosrotjes 15 tot 20 minuten in de oven. De macarons zijn klaar als ze knapperig en goudbruin zijn aan de buitenkant en nog lekker smeuïg aan de binnenkant.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 09 december 2010 om 17u49

We zouden dat niet aanraden want de smaak is anders. Succes ermee!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?