Recept 05 (0 stemmen)

KOKOSRIJST MET GEMARINEERDE BOONTJES EN KIP

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. snipper de sjalotten fijn. Snij de kipfilet in reepjes van 2cm en bestrooi met het kerriepoeder.
  2. Kook de prinsessenboontjes gedurende 8 minuten gaar in een kookpot met lichtgezouten water zonder deksel. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. hou warm
  3. breng de kokosmelk aan de kook samen met 2DL water en kook er de rijst in gaar. Verhit 2 EL olijfolie in een braadpan en bak de kippenreepjes gedurende 2 minuten langs alle kanten goudbruin. verlaag de temperatuur , kruid met peper en zout en laat 5 minuten verder gaar worden. Giet de kippenbouillon in de pan en laat 5 minuten verder koken. Bind de saus eventueel met instantsausbinder. Verhit 1EL olijfolie in een kookpot en bak de sjalotten glazig . blus met de ketjap manis. voeg er de prinsessenboontjes aan toe en laat alles even opwarmen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie