Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Voeg in een kom de zachte Solo, de suiker en het ei samen en meng ze met de klopper. Voeg ook de geraspte kokos toe en roer verder. Zeef de bloem op het beslag, voeg het bakpoeder toe en roer met een houten lepel tot je een gladde massa krijgt.
  3. Kneed het deeg goed door. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel het deeg in bolletjes ter grootte van een pingpongbal en leg ze op de bakplaat. Laat minstens 4 cm vrij tussen elk bolletje, want het deeg zet nog uit tijdens het bakken. Duw de balletjes lichtjes plat met de achterkant van een lepel.
  4. Schuif de bakplaat in de oven en bak de koekjes gedurende 20 minuten. Laat de kokoskoekjes afkoelen op een rooster.

Tip

Bestuif de koekjes net voor het serveren lichtjes met poedersuiker voor een mooi effect.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (13)

Gepost door CookieCat op 18 april 2020 om 21u24

Ik vervang hier 10 gram ssuiker door 10 gram vanillesuiker. Echt lekker!

Gepost door Solo op 28 april 2020 om 20u25

Dag Sarina, dat is inderdaad een goed idee! Je kan onze receptjes altijd een eigen draai geven, in dit geval door er een vanille-smaakje aan toe te voegen. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?