Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. solo smelten of op tijd uit de koelkast halen zodat hij goed mengbaar is.
  2. suiker en vanillesuiker toevoegen.
  3. opkloppen met kloppers van mixer.
  4. kokos en bloem toevoegen en vermengen.
  5. eieren toevoegen en ook opkloppen met mixer.
  6. deeg in ingevet bakblik storten en afbakken op 160° 35-40 minuten

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Laex op 27 augustus 2020 om 19u43

Lekker maar jammer genoeg 1 uur moeten wachten tot hij echt genoeg gebakken is. Ik heb het recept gevolgd en de graden juist gezet. Anders heel goed recept

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?