Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. solo smelten of op tijd uit de koelkast halen zodat hij goed mengbaar is.
  2. suiker en vanillesuiker toevoegen.
  3. opkloppen met kloppers van mixer.
  4. kokos en bloem toevoegen en vermengen.
  5. eieren toevoegen en ook opkloppen met mixer.
  6. deeg in ingevet bakblik storten en afbakken op 160° 35-40 minuten

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Staquet Ingrid op 06 mei 2022 om 18u14

keilekkere cake maar moet inderdaad langer in de oven voordat hij echt goed gebakken is ongeveer een uur. als je hem in een hoge ronde taartvorm bakt gaat het wel sneller dan in een cakevorm.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?