Kokos-pannenkoekentaart met banaan en chocoladesaus

5 (5)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de kokosmelk met de eieren en de bloem. Meng alles goed en giet het mengsel door een zeef zodat er geen klonters meer inzitten. Meng er de geraspte kokos onder.
  2. Bak nu de pannenkoeken in een beetje Solo.
  3. Pel de bananen en snij ze in schijfjes. Beleg een afgekoelde pannenkoek met schijfjes banaan. Bedek deze pannenkoek met banaan met een andere pannenkoek, beleg die weer met banaan, dek af, enzovoort zodat je een heuse taart krijgt.
  4. Smelt de chocolade au bain-marie met 2 eetlepels Solo en overgiet de taart met de chocoladesaus.
  5. Laat de taart goed afkoelen in de koelkast vooraleer je hem serveert.

Tip

Maak deze taart idealiter een dagje op voorhand. Hoe langer hij in de koelkast staat, hoe steviger hij zal worden en dus makkelijker te snijden en serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door geohuyb op 14 mei 2015 om 16u05

ga ik zeker ook eens maken!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?