Altijd weten wat je gaat eten?
Koffiecrème (zonder eieren)
-
125 g suiker
-
0.5 kop warme melk
-
2 koffielepels poederkoffie
-
45 g Maïzena Plus
-
2 koppen koude melk
Bereidingswijze
- Los de suiker in de warme melk op en roer er de poederkoffie door. Los de Maïzena op in de koude melk.
- Zet het koffiemengsel op een zacht vuurtje en voeg voorzichtig, onder voortdurend roeren, de melk met Maïzena toe. Laat dit 2 á 3 seconden koken.
- Schenk de crème in een omgespoelde puddingvorm. Laat goed koud worden en schud de pudding, indien gewenst, uit de vorm.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?