Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kattetongen:
  2. Bereiding:
  3. Roer de boter totdat ze heel erg zacht is geworden.
  4. Voeg de poedersuiker en de iets losgeklopte eiwitten toe. Roer door elkaar.
  5. Schep daarna de gezeefde bloem en de uit het stokje geschraapte vanillezaadjes door het mengsel.
  6. Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C) en vet een bakblik met wat boter.
  7. Vul een garneerspuit met het mengsel en spuit gelijke lange rechte stokjes op het bakblik.
  8. Bak de kattentongen ongeveer 15 minuten.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door __michelleXx op 15 mei 2011 om 19u27

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?