Ingrediënten voor 20 personen
- 100 g bruine suiker (kandij)
- 90 g kristalsuiker
- 150 g zachte boter
- 1,5 koffielepel vanille (of 0,5 pakje vanillepuddingpoeder)
- 1 ei
- 200 g gewone bloem
- 1/4 zakje bakpoeder
- 1/2 koffielepel zout
- 250 g fondant chocolade in kleine brokjes
Bereidingswijze
- De bruine suiker, kristalsuiker en boter in een grote kom roeren tot het licht en luchtig is.
- Vanille en ei toevoegen, goed kloppen.
- Bloem, bakpoeder en zout toevoegen en goed mengen.
- De chocoladebrokjes door het deeg mengen.
- Het deeg afdekken met plastiek folie en 2h in de frigo zetten.
- De oven voorverwarmen op 180 à 190°C.
- Het deeg verdelen in klompjes op de met bakpapier bedekte bakplaat (laat genoeg plaats tussen).
- 15 tot 20min bakken op 180 à 190°C.
- Smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?