Recept 55***** (3 stemmen)

Knolselderstamppot met spruitjes met oude kaas en tartaartjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en snijd de knolselder in stukken. Schil de aardappelen. Maak de spuitjes schoon. Kook de knolselder met de aardappelen in een laag water in ca. 20 minuten gaar. Voeg na 10 minuten de spruitjes toe en kook ze mee. Afgieten en grof stampen.
  2. Pel en snijd in de tussentijd de uien in kleine partjes. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijmblaadjes van de takjes.
  3. Verwarm 2 eetlepels Becel Light in een koekenpan en bak hierin de ui met knoflook, tijm en royaal versgemalen peper 4 minuten op een matig vuur. Voeg driekwart van het mengsel met de 20+ kaas toe aan de stamppot en meng het er goed doorheen. Bestrooi de tartaartjes met versgemalen peper. Verwarm bij de rest van het uienmengsel in de koekenpan nog 10 g Becel en bak hierin de tartaartjes 2 minuten aan één kant. Keer om, schep het uienmengsel op de tartaartjes en bak nog 2 minuten.
  4. Verdeel de stamppot over 2 borden en leg de tartaartjes met het uienmengsel erop, ernaast.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie