Recept 45**** (1 stem)

Knolselderij met aardappelpuree en mosterd

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Patat

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de knolselder en de aardappelen schoon en snijd ze in grote, gelijke stukken. Doe ze in een diepe kookpan. Giet er koud water over tot ze net onder staan. Breng het water aan de kook en gaar de groenten in 15-20 minuten. Laat uitlekken.
  2. Hak ondertussen de peterselie en de bieslook fijn.
  3. Pureer de knolselderij en de aardappelen grof. Voeg de peterselie, bieslook, mosterd en melk toe en wat peper naar smaak. Warm de puree 1 minuut op. Neem de pan van het vuur en klop de Becel pro.activ onder de puree om hem lekker smeuïg te maken. Bijkruiden naar smaak en meteen opdienen.
  4. Lekker bij een vis- of kipgerecht.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door cowgirltje1978 op 23 december 2014 om 19u27

super receptje!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie