Recept 05 (0 stemmen)

Knolseldergratin met zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
75 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de knolselder en de aardappelen 20 minuten gaar in gezouten water . Verwarm de oven voor op 200 graden . Giet de groenten af bewaar het kookvocht. Pureer de aardappelen met de knolselder en een eetlepel boter . Voeg wat kookvocht toe en kruid met peper en zout .
  2. Schep de helft van de groentenpuree in een beboterde ovenschaal verdeel de repen zalm en dek weer met de groenten af . Bestrooi met paneermeel en de kaas erop . Zet de schotel 15 minuten in de oven . Serveer met sla .

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 25 januari 2016 om 16u09

Sorry, maar dit is ook geen vegetarisch gerecht.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie