Recept 35*** (1 stem)

Knoflookgarnalen met saffraan-aïoli. Grote gebakken garnalen met veel knoflook. Een gerecht voor échte lekkerbekken!

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

VIEF MET VIS

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de saffraan in 2 el kokend water. Meng de oplossing samen met 1 geperste teen knoflook door de mayonaise. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Verhit de olie in een ruime pan of wok en bak de garnalen op een hoog vuur al omscheppend 6-7 minuten tot ze gaar zijn; bak de laatste minuut de rest van de knoflook en peterselie mee. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer de garnalen met de aïoli en citroen. TIP: Lekker met stokbrood.

Bron: Vriendin .nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie