Ingrediënten voor 4 personen
- 1 snee witbrood
- 1/4 teentje knoflook
- 1 el roomkaas
- paar takjes dille fijngesneden
- zout en versgemalen peper
- 1 plakje gerookte zalm
- extra vierge
Bereidingswijze
- Krijg je eters? Verras ze eens met deze prachtige amuse, die ook nog eens heerlijk is.
- .Rooster het brood in de broodrooster.
- Wrijf het nog warme brood aan beide kanten in met de knoflook.
- Met een vork meng je de roomkaas met de dille en een heel klein beetje zout en versgemalen peper.
- Steek 4 rondjes uit het brood met een koekjesuitsteker of de rand van een glas.
- Doe een dotje van de roomkaas op elk stukje brood en leg er een stukje zalm op.
- Bedruppel met een beetje olijfolie en garneer met een takje verse dille.
- Een draai van de pepermolen en je amuse is klaar! Voor een vegetarische variatie vervang je de zalm door een paar kappertjes of een zongedroogd tomaatje.
- Vriendin.nl
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?