Krijg je eters? Verras ze eens met deze prachtige amuse, die ook nog eens heerlijk is.
.Rooster het brood in de broodrooster.
Wrijf het nog warme brood aan beide kanten in met de knoflook.
Met een vork meng je de roomkaas met de dille en een heel klein beetje zout en versgemalen peper.
Steek 4 rondjes uit het brood met een koekjesuitsteker of de rand van een glas.
Doe een dotje van de roomkaas op elk stukje brood en leg er een stukje zalm op.
Bedruppel met een beetje olijfolie en garneer met een takje verse dille.
Een draai van de pepermolen en je amuse is klaar! Voor een vegetarische variatie vervang je de zalm door een paar kappertjes of een zongedroogd tomaatje.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?