Recept 05 (0 stemmen)

Knoflookcroutons met dille-roomkaas en gerookte zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

" VISSIGE VERWENHAPJES "

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Krijg je eters? Verras ze eens met deze prachtige amuse, die ook nog eens heerlijk is.
  2. .Rooster het brood in de broodrooster.
  3. Wrijf het nog warme brood aan beide kanten in met de knoflook.
  4. Met een vork meng je de roomkaas met de dille en een heel klein beetje zout en versgemalen peper.
  5. Steek 4 rondjes uit het brood met een koekjesuitsteker of de rand van een glas.
  6. Doe een dotje van de roomkaas op elk stukje brood en leg er een stukje zalm op.
  7. Bedruppel met een beetje olijfolie en garneer met een takje verse dille.
  8. Een draai van de pepermolen en je amuse is klaar! Voor een vegetarische variatie vervang je de zalm door een paar kappertjes of een zongedroogd tomaatje.
  9. Vriendin.nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie