use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Croque met gerookte zalm en dille
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Croque met gerookte zalm en dille

Croque met gerookte zalm en dille

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 4 dikke sneden speltbrood of zuurdesembrood
  • 2 à 4 plakjes gerookte zalm
  • 0.5 buche geitenkaas
  • verse dille
  • 1 handvol waterkers
  • 6 radijzen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Neem twee sneden brood en beleg ze met de plakjes zalm. Snijd plakjes van de geitenkaasbûche en verdeel ze over de zalm.
  2. Was de waterkers en dep hem voorzichtig droog. Verdeel hem over de geitenkaas. Was de radijsjes, snijd ze in dunne plakjes en strooi ze over de waterkers. Werk af met en paar plukjes verse dille.
  3. Sluit de croques en druk ze licht aan. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat Solo Vloeibaar.
  4. Verhit een grillpan en rooster de sandwiches goudgeel aan beide zijden, tot de geitenkaas lichtjes gesmolten is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.