x
Altijd weten wat je gaat eten?
Knoflook stokbrood voor bij de soep
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 C. Vermeng de olijfolie met de uitgeperste knoflook. Besmeer de helften met het knoflook oliemengsel . Zet 5 minuten in de oven en nog 1 minuut onder de gril. Blijf erbij , zodat je het brood in de gaten kan houden.. Resultaat is mooi knapperige knoflookbrood. Heerlijk om bij soep te serveren. Dit recept lijkt een beetje op het aperitiefhapje... "Knoflookbroodjes met kaas en basilicum." Bron Yummy in my Tummy
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door GitteAdams op 18 mei 2016 om 21u03
Ziet er lekker uit maar stinkt je mont daarna niet vies??
Gepost door Love to Cook op 19 mei 2016 om 10u13
Op de eerste plaats is het MOND en niet MONT en als je je goed verzorgt, heb je heus geen slechte adem. Bovendien is knoflook een erge gezonde smaakmaker.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?