Knapperige ovenschotel met spinazie, geitenkaas en courgette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was en droog de spinazie en hak de blaadjes in grove stukken. Snijd de tomaten in dunne schijfjes. Snijd de courgettes in de lengte in dikke plakken.
  3. Kneed de geitenkaas door de spinazie. Kruid met wat peper.
  4. Bak de courgetteplakken in wat solo.
  5. Leg 1/3 van de courgetteplakken op de bodem van een ingevette ovenschaal en leg daarboven 1/2 van de tomatenschijfjes en 1/2 van de spinazie. Ga verder met 1/3 van de courgette en lag daarop de rest van de tomaat en de spinazie. Eindig met een laagje courgette. Zet de schaal 30 minuten in de oven.
  6. Pel intussen de sjalotjes, snijd ze in ringen en bak ze.
  7. Hak het broodkruim, vermeng het met de pijnboompitten, de sjalotjes en een eetlepel solo en strooi dit mengsel over de schotel. Zet de schaal opnieuw in de oven gedurende 15 minuten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?