Altijd weten wat je gaat eten?
Knapperige beursjes met peer, gorgonzola en gandaham
Bereidingswijze
- Bestrijk het filodeeg met behulp van een penseel voorzichtig met de Solo Vloiebaar.
- Schil de peren en ontpit ze.
- Snij ze daarna samen met de gorgonzola en de ham in kleine stukjes.
- Schik enkele stukjes peer, gorgonzola en ham op elk velletje filodeeg.
- Vouw het deeg dicht zodat je kleine pakketjes krijgt.
- Sluit ze met een tandenstoker en bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door green cook op 21 juli 2008 om 12u02
Ik veronderstel dat de afbeelding niet bij het recept past?
Hoeveel sterren geef jij dit recept?