Altijd weten wat je gaat eten?
kleurrijke rijstsalade
Bereidingswijze
- Snij de ui en de paprika's in kleine blokjes en fruit deze gedurende 5 minuutjes.Laat afkoelen.
- Bak de kipfilet zoals je gewoon bent en laat ook afkoelen.
- Kook de rijst samen met het kerriepoeder en laat afkoelen.
- Ondertussen de appel,sinaasappel en de tomaat in kleine blokjes snijden.
- Meng de ketchup en de mayo.
- Roer de rijst samen met de paprika's, de appel, sinaas en tomaat en het ketchup mengsel in een kom.
- snij de kipfilet in reepjes en leg deze vanboven erop.
- Zonder de kip is dit ook een leuk bijgerechtje tijdens een barbecue
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?