Recept 55***** (5 stemmen)

Kleurrijke kaastaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zullen we taart bakken?

tijd
60 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo en laat kort afkoelen, verkruimel de biscuits en schep ze erdoor. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier, schep het mengsel erin en druk aan. Zet in de koelkast en laat opstijven.
  2. Meng de ingrediënten voor de vulling tot een homogene massa en schep op de taartbodem. Laat opnieuw opstijven in de koelkast.
  3. Pureer de aardbeien met de suiker en laat even opwarmen tot een coulis. Serveer de kwarktaart met de coulis en bosbessen.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door gonny op 27 juni 2016 om 21u41

denk foutje in recept IETS MET BLOEM MOET ALTIJD GEBAKKEN WORDEN !!!!!!!!!!!!

Gepost door Solo op 28 juni 2016 om 15u56

Hey Gonny, de bodem van deze taart bestaat uit verkruimelde chocoladekoekjes. Die hoef je dus niet opnieuw te bakken, want er wordt in dit recept geen grammetje bloem gebruikt. Zeker eens proberen, het resultaat is écht superlekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie