Kleurige ratatouille gratin

Met dit lekkere recept voor vegetarische ratatouille gratin maak je een mooie kleurige ovenschotel vol verschillende verse groenten. Een ratatouille recept vol smaak!

0 (0)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Was de courgettes en snijd ze in plakken. Schil de wortels met een dunschiller en snijd in de lengte dunne plakken van elke wortel.
  2. Verhit 1 el olijfolie in een ruime koekenpan en bak de wortelrepen kort. Neem ze uit de pan. Bak de courgetteplakken aan beide kanten lichtbruin en neem ze uit de pan.
  3. Pel en snipper de ui en de knoflook. Schep de rest van de olijfolie erdoor. Voeg de tomaten en 100 ml water toe.
  4. Roer de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Lasagne erdoor en breng al roerende aan de kook. Verdeel de saus over de bodem van de ovenschaal.
  5. Was en halveer de kerstomaatjes en verdeel ze in laagjes met de courgette en de wortelrepen over de schaal. Bestrooi met de geraspte kaas. Bak de kleurige ratatouille gratin in ± 25 minuten gaar.

Tip

Serveer de kleurige ratatouille gratin met baguette.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?