Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
kinderfeestje

Kleine wafels met abrikozenjam

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding2 uur 15 min
  • Porties8 porties
goedkoop
nagerecht
Belgisch
gebak
recipe image Kleine wafels met abrikozenjam
  • 250 g patisseriebloem
  • snuifje zout
  • 50 g griessuiker
  • 3 dl melk
  • 80 g Solo
  • abrikozenjam
  • 3 eieren
  • vanille-essence
  1. Zeef de patisseriebloem en voeg het zout, de suiker en de dooiers toe. Giet er al kloppend beetje per beetje de melk bij.
  2. Smelt de Solo en voeg het bij het deeg. Breng het deeg op smaak met vanille-essence en laat minstens 2 uur rusten.
  3. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het deeg.
  4. Bak het deeg in een goed heet wafelijzer.
  5. Serveer de wafels op een bord en lepel er abrikozenjam bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.