Recept 05 (0 stemmen)

Klassieke havermoutkoekjes

Dit is een recept van

tijd
75 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkant bakblik in met boter en bestrooi het bloem. Roer de boter, Luikse stroop en suiker door elkaar op een matig vuur in een middelgrote pan tot de boter gesmolten en de suiker en stroop gesmolten zijn.
  2. Neem pan van het vuur en roer de havermout door het botermengsel. Giet het beslag in het bakblik. Druk goed aan. laat de koek 20-25 min bakken tot hij goudbruin is. Laat de koek 5 minuten afkoelen.
  3. Maak met een mes snijlijnen in de nog warme koek. Laat de koek helemaal afkoelen in het bakblik.
  4. Heel belangrijk!!!!: De koek uit het bakblik pas in stukken snijden, als valt hij uiteen!!!

Bron: okoko.be

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie