Kipsaté met frisse yoghurt dip

Als er gezelschap komt, is er niets wat ik zo leuk vind dan easy hapjes. Dit is een eenvoudig, maar heerlijk aperitief recept waar mijn gasten, en die van u, sowieso van gaan smullen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Neem een mengschaal en doe er de Solo Crèmefine en de romige Griekse yoghurt in.
  2. Pel de knoflook en hak het teentje in stukjes. Plet het vervolgens tot pulp en voeg de knoflook toe aan de yoghurt.
  3. Snijd de limoen middendoor, pers het sap van een halve limoen en meng het onder de dipsaus.
  4. Spoel de bieslook en munt en snipper ze zo fijn mogelijk. Voeg de kruiden toe.
  5. Meng en voeg naar eigen smaak peper en zout toe. Plaats de kom met saus in de koelkast.
  6. Kruid de kippenblokjes met peper en zout, currypoeder en cayennepeper. Rijg ze aan de satéstokjes. Verwarm de Solo Bakken & Braden en bak de spiesjes goudbruin.
  7. Serveer samen met de frisse yoghurtsaus en werk af met granaatappel.

Tip

Het sausje kan je perfect de avond voordien maken en bewaren in de koelkast.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?